HundfrämjandetEn ideell förening som gillar hundar


Om Hundfrämjandet...
Hundar för omplacering...
Bli medlem...
Allmänt...
Vill du hjälpa till...

Kontakta oss...
Tisslat och Tassat...
Tips & Trix...
Besök vår annonssida...
Länkar till andra hundrelaterade hemsidor...


Stöd oss!
Hundfrämjandet, Kanslivägen 10, 147 36  TULLINGE. PlusGiro: 50081-9
Bli medlem
Telefon: 08-53188348

VI BEHÖVER FLER MEDARBETARE

Vi är idag ett glatt gäng mellan 20-70 år som jobbar aktivt inom Hundfrämjandet. Vi behöver dock bli fler i både Stockholm och Göteborg för att vi ska räcka till. Behovet av oss är otroligt stort och det ökar hela tiden. Vi har blandad kunskap med oss allt från hundpsykologer/instruktörer till glada amatörer. Vi tror att om du har lite erfarenhet, sunt förnuft och en god personkännedom passar du in hos oss.

VILL DU HJÄLPA OSS ÄR DET VIKTIGT ATT DU DELAR VÅR IDEOLOGI

• Att aldrig uppfostra en hund med hugg och slag, utan med lek och glädje.
• Att en hund aldrig ska behöva vara ensam mer än max 5 timmar per dygn.
• Att ingen frisk och sund hund ska behöva avlivas.

Bor du i Stockholm eller Göteborgstrakten och har körkort och kanske t o m bil? Tycker du att det vore trevligt att få åka runt i vårt vackra land och hälsa på i stugorna? Skulle du tycka om, att över en god kopp kaffe, få göra nya spännande bekantskaper med trevliga människor som också har ett brinnande intresse för hundar?

STÄMMER DETTA IN PÅ DIG?

Då är du den rätta att hjälpa oss med omplacering av hundar. Skicka e-post och berätta lite om dig så kontaktar vi dig tillbaks.

Finns det något som du tycker verkar särskilt roligt eller som du är extra bra på? Hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera vidare om vad du vill göra. Annars får du gärna bidraga lite varstans eftersom vi behöver all hjälp vi kan få av dig.

Av oss får du, förutom ersättning för dina utgifter, även nya och trevliga vänner samt glädjen över att på ett konkret sätt hjälpa och ibland också rädda hundar.


[2013-03-18]
Måndag-Fredag: 19.00-20.00. Lördag: 11.00-12.00