HundfrämjandetEn ideell förening som gillar hundar


Om Hundfrämjandet...
Hundar för omplacering...
Presentation av hundar som behöver omplaceras......
Information, villkor, pris...
Övertagande av hund
Du som söker hjälp...
Nyligen placerade hundar...

Bli medlem...
Kontakta oss...
Tisslat och Tassat...
Tips & Trix...
Besök vår annonssida...
Länkar till andra hundrelaterade hemsidor...


Stöd oss!
Hundfrämjandet, Kanslivägen 10, 147 36  TULLINGE. PlusGiro: 50081-9
Omplacering av hund
Telefon: 08-53188348

ÖVERTAGANDE AV HUND - SÅ GÅR DET TILL

När vi har hittat en hund som vi tror skulle passa dig och din familj så kontaktar vi er och gör en intervju med er och presenterar hunden. Om det känns som rätt hund för er så ordnar vi en visning då vi bestämmer en tid där vi tillsammans med hunden och dess ägare kommer hem till er. Det är viktigt att mötet sker i ert hem eftersom både vi och hundägaren skall få en rättvis bild av dig och din familj, och även att du får en rättvis bild av hur hunden skulle passa in hos er.

Det är mycket viktigt att alla familjemedelmmar är hemma vid detta tillfälle, så att alla får en chans att träffa hunden och bekanta sig med den.

Är ni intresserade av att övertaga en hund?

Fyll i formuläret " Intresseanmälan för övertagandet av hund nedan.

Intresseanmälan - Klicka här!

NÄR VI HITTAT RÄTT HUND


När vi har hittat den rätta hunden för dig, och din familj och alla är överens, så kommer vi på Hundfrämjandet ut med hunden hem till er. Hunden är då veterinärsbesiktad, vaccinerad, id-märkt och veterinärvårdsförsäkrad. De första 6 månaderna som hunden bor hos er står Hundfrämjandet som ägare till hunden, det betyder att vi håller kontakten med er och gör ett hembesök efter ca 3 månader för att följa upp hur det går för hunden i sitt nya hem.

Observera att detta inte innebär att ni har hunden på prov! Vi lämnar absolut INTE ut några hundar på prov. Däremot så finns vi alltid där som stöd och råd om det skulle behövas. När man tar en hund via Hundfrämjandet så gör man det för återstående tid av hundens liv.

ALLA SKALL VARA NÖJDA

Det är viktigt att alla i familjen är överens när ni väl har beslutat er för att ta emot en hund i familjen. Om vårt förslag på hund inte faller väl ut så letar vi vidare tills vi har hittat någon hund som passar bättre. Det viktigaste är att hunden får ett bra och kärleksfullt hem.

Tänk på att Hundfrämjandet inte söker efter hund åt familjen, vi söker en familj åt hunden - det är faktiskt en väldig skillnad.

Måndag-Fredag: 19.00-20.00. Lördag: 11.00-12.00