HundfrämjandetEn ideell förening som gillar hundar


Om Hundfrämjandet...
Hundar för omplacering...
Presentation av hundar som behöver omplaceras......
Information, villkor, pris...
Övertagande av hund...
Du som söker hjälp...
Nyligen placerade hundar...

Bli medlem...
Kontakta oss...
Tisslat och Tassat...
Tips & Trix...
Besök vår annonssida...
Länkar till andra hundrelaterade hemsidor...


Stöd oss!
Hundfrämjandet, Kanslivägen 10, 147 36  TULLINGE. PlusGiro: 50081-9
Omplacering av hund
Telefon: 08-53188348

BEHÖVER DU HITTA ETT NYTT HEM ÅT DIN HUND?


Vi vill inte att din hund skall behöva avlivas för att du själv inte kan behålla den. Anledningen till omplaceringen är egentligen oviktigt men självklart vill vi veta allt om hunden för att kunna avgöra vilken familj som passar bäst för hunden.

Det kostar ingenting att få sin hund omplacerad via oss, dock så måste hunden vara försäkrad, märkt och vaccinerad. Innan hunden flyttar in i sitt nya hem måste den också veterinärsbesiktas, och den kostnaden står du får.

Du som ägare är med i hela processen av omplaceringen. Var dock beredd på att det kan ta lite tid att hitta rätt hem som passar just din hund, eftersom vi alltid är väldigt noga med var hunden hamnar. Under tiden vi arbetar med hunden så vill vi inte att du själv söker hem eller att hunden finns för omplacering hos annan förening/person!

Om du behöver vår hjälp?

Kontakta oss via e-post och berätta om er hund och varför den behöver omplaceras. Det är också viktigt att det framgår på vilket telefonnummer vi kan nå er och var i landet ni bor. Eftersom vi som jobbar med detta gör det på vår fritid, så kan det ibland dröja lite innan ni får svar. Var också beredd på att vi idag har en väntetid innan vi kan börja jobba med just din hund och att du får stå i vår intagningskö.

OBSERVERA! I Göteborg har vi nu totalt intagningsstop för nya hundar![2013-08-19]


Måndag-Fredag: 19.00-20.00. Lördag: 11.00-12.00